Film i serije

Kejt Blančet u najskandaloznijoj ulozi karijere

Kejt Blančet u najskandaloznijoj ulozi karijere
Foto: Instagram / Printscreen | Kejt Blančet u najskandaloznijoj ulozi karijere

​Slavna glumica, Kejt Blančet će prvi put igrati glavni lik u nekoj seriji, a kako se najavljuje, to će biti najskandaloznija uloga njene karijere.

Petostruki dobitnik Oskara, Alfonso Kuaron piše, režira i izvršni je producent predstojeće serije "Disclaimer" za pretplatnike TV Epl + (Apple), zasnovane na bestseler romanu Rene Najt. 

Kejt Blančet za ovu seriju preporučuju uloge iz filmova "Bilješke o skandalu" i "Tar", naslova koji su puni intriga i seksualnih skandala.

U ovom psihološkom trileru slavna glumica igra hvaljenu novinarku Ketrin Rejvenskroft koja je izgradila svoju reputaciju otkrivajući nedjela i prestupe drugih. Ipak, kada dobije roman od nepoznatog autora, Ketrin, užasnuta, shvata da je ona sada glavni lik u priči koja otkriva njene najmračnije tajne.

Prema zvaničnom sinopsisu, dok Ketrin juri da otkrije pravi identitet pisca, primorana je da se suoči sa svojom prošlošću prije nego što ona uništi njen život i njene odnose sa suprugom Robertom i njihovim sinom Nikolasom.

"Disclaimer" će imati svjetski debi na Apple TV + s prve dvije epizode ​​u petak 11. oktobra, nakon čega će uslijediti nove epizode ​​svakog petka do 15. novembra, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije