Film i serije

Gledaoci ne mogu da se oporave od jezive scene iz filma "Terrifier 3" (VIDEO)

Gledaoci ne mogu da se oporave od jezive scene iz filma "Terrifier 3" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube | Gledaoci ne mogu da se oporave od jezive scene iz filma "Terrifier 3" (VIDEO)

Film "Terrifier 3", koji je nedavno premijerno prikazan u Velikoj Britaniji, ne prestaje da izaziva reakcije gledalaca.

Jedna scena posebno je šokirala publiku i najviše je komentarišu po društvenim mrežama. Riječ je o sceni tuširanja, pri čemu usred intimne scene dolazi do nemilosrdnog ubijanja.

U toj sceni Mia i Kol razmjenjuju strasti pod tušem, a onda do njih dolazi klovn Art s motornom testerom. Promjena od romantične atmosfere do nemilosrdnog ubistva iznenadila je gledaoce.

Nižu se reakcije

Društvena mreža "X", bivši Tviter, prepun je objava o ovoj sceni.

"Bojim se tuširanja nakon te scene", "Je li scena u tušu bila zaista potrebna?", "Ko god da je smislio scenu u tušu, treba da bude zatvoren", "Zaista mogu svašta da podnesem, ali 'Terrifier 3' je lud, pogotovo prva scena i scena pod tušem. Iskreno, skoro sam povratila. Dugo nisam bila tako uznemirena", "Zbog scena kao ove pod tušem ne mogu da gledam horore", neke su od reakcija gledalaca.

Aleksa Bler Robertson, koja je glumila Miju, kaže da je to posljednja zajednička scena koju su snimili ona i Mason Mekartea, koji glumi Kola.

"Bilo je to posebno iskustvo jer nijedno nije imalo slična iskustva, a scena uključuje toliko različitih elemenata, kao što su voda, krv, lažno staklo, para...", rekla je.

Gledaoci se onesvijestili u bioskopu

Neki gledaoci rekli su da su nakon uvodne scene "Terrifiera 3" napustili bioskop, a dvije osobe u Australiji su se onesvijestile na projekciji. 

"Zapamtite moje riječi. Garantujem da će prvih pet minuta biti vrlo kontroverzno, ali to čak ni nije vrhunac. Zato sam odlučio da ovaj film moram da snimim sam, jer je jednostavno previše lud. Ako ste mislili da je teror u drugom djelu bio ekstreman, još ništa niste vidjeli", rekao je u intervjuu za JoBlo reditelj Damien Leone o uvodnoj sceni.

O čemu se radi u filmu? 

Film prati Sienu (Loren LaVera) i Džonatana Šoa (Eliot Fulam), koji su u prošlom nastavku uspjeli da prežive napad klovna Arta (David Hovard Tornton). 

Siena i njen mlađi brat pokušavaju da ostave traumatične događaje iza sebe, ali kada su se napokon opustili i počeli da uživaju, u njihove živote vraća se zastrašujući klovn željan krvoprolića.

Glavni glumac David Hovard Tornton, koji igra glavnu ulogu klovna Arta, navodno je smatrao neke scene toliko užasnima da nije mogao da se nosi s tim na setu i nakon toga je skoro povratio.

U filmu uz Torntona, LaVeru i Fulama glume i Samanta Skafidi, Kris Jeričo, Margaret En Florens i drugi, prenosi b92.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije