Film i serije

En Hetavej se vraća na platna u „Princezinim dnevnicima 3“

En Hetavej se vraća na platna u „Princezinim dnevnicima 3“
Foto: Instagram/printscreen | En Hetavej se vraća na platna u „Princezinim dnevnicima 3“

Više od 20 godina nakon drugog nastavka „Princezini dnevnici: Kraljevske zaruke“ iz 2004. i originalnog filma „Princezini dnevnici: Odjednom princeza“ iz 2001. godine, omiljeni film napokon dobija treći nastavak.

En Hetavej se tako vraća ulozi princeze iz Genovije u novom dijelu Diznijeve franšize režisera Adele Lim, koja je napisala scenarij za Diznijev animirani film „Raya and the Last Dragon“ iz 2021. i „Crazy Rich Asians“ prije nego što je debitirala kao režiserka prošlogodišnjom ženskom komedijom „Joy Ride“.

En Hatavej osvojila je Holivud kao princeza Mia u Princezinim dnevnicima 1 i 2 ranih dvijehiljaditih. Uz nju smo u filmu gledali Julie Andrews, u ulozi njene bake. Tokom godina, česta su bila nagađanja o tome hoćemo li dobiti nastavak ili ne, no sada je stigla i službena potvrda.

Juče je tu istu vijest En Hetavej potvrdila i na Instagramu, uz opis “Povratak u Genoviju” i video na kojem se osvrće na prva dva filma.

 

Prisjetimo se

Prisjetimo se, Princezini dnevnici su uzbudljiva, dirljiva, zabavna i smiješna moderna bajka o običnoj djevojci koja odjednom postaje princeza, a najviše smijeha izazivaju Mijini pokušaji da svlada pravila otmjenog dvorskog ponašanja. Društveno nespretna, ali vrlo inteligentna petnaestogodišnja djevojčica, Mia u prvom filmu je razredna autsajderica i čudakinja kojoj se vršnjaci najčešće rugaju. Nije popularna, nema svoje društvo, a jedina joj je prijateljica Lili, djevojčica koja izgleda podjednako čudno kao i Mia. Jednog dana u iznenadnu posjetu stiže joj baka  koja Miji otkriva da joj je otac zapravo bio kraljević jedne evropske zemlje i da je prema tome Mia princeza zemlje zvane Genovia. Obična gradska moderna djevojka nema pojma o pravilima po kojima bi se jedna princeza morala ponašati, a pred njom je i dilema: hoće li napustiti dotadašnji način života i prihvatiti život s nepoznatim ljudima u nepoznatoj egzotičnoj zemlji u kojoj su njeni korijeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije