Film i serije

Elton Džon prisustvovao premijeri filma ''Elton Džon: Nikada nije kasno''

Elton Džon prisustvovao premijeri filma ''Elton Džon: Nikada nije kasno''
Foto: Tanjug/AP | Elton Džon prisustvovao premijeri filma ''Elton Džon: Nikada nije kasno''

Pjevač Elton Džon prisustvovao je premijeri dokumentarnog filma ''Elton Džon: Nikada nije kasno'' na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a to je prvo pojavljivanje muzičara u javnosti od kada je objavio da je djelimično izgubio vid na jednom oku.

On je festivalu prisustvovao u pratnji svog supruga, Dejvida Ferniša, koji je režirao ovaj film zajedno sa Ar Džejom Katlerom, navodi Gardijan, prenosi Tanjug

Film počinje na stadionu Dodžer u Los Anđelesu 1975. godine, kada je Džon nastupao pred 100.000 ljudi, a očekuje se da će muzičar tu izvesti i oproštajni nastup u bliskoj budućnosti.

Dokumentarac sadrži intervjue sa nikada ranije viđenim arhivskim snimcima i fotografijama, a u filmu je ispričana i ljubavna priča Džona i Ferniša.

''Ono što volim u ovom filmu je to što imam njega (Ferniša) i moja dva sina'', rekao je pjevač publici nakon prikazivanja filma.

On je istakao da je ponosan na svoja dostignuća i da želi da nastavi da se bavi muzikom, ali da mu je boravak kod kuće sa porodicom prioritet.

Džon se našalio na račun svog oka, rekavši da se lijepo provodi, ali da bi želio da može da vidi publiku.

''Tokom ljeta sam imao tešku infekciju oka, zbog koje, nažalost, imam ograničen vid na jedno oko“, objavio je on ranije.

Pjevač je napomenuo da liječenje sporo traje i da će biti potrebno neko vrijeme prije nego što povrati vid.

''Ljeto sam proveo oporavljajući se kod kuće i osjećam se pozitivno u pogledu napretka koji sam napravio u svom liječenju i oporavku'', rekao je Džon.

         

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije