Film i serije

Džim Keri za ovaj film kaže da je kao švedski sto (VIDEO)

Džim Keri za ovaj film kaže da je kao švedski sto (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube | Džim Keri za ovaj film kaže da je kao švedski sto (VIDEO)

Džim Keri jedan od najpoznatijih komičara na svijetu, poznat je po svojoj energiji i ekscentričnom stilu, pa mu je i ukus, kada su filmovi u pitanju, takav.

Njegov pristup glumi je često intenzivan i potpuno posvećen ulozi, što izaziva pomješane reakcije među kolegama. Iako neki smatraju da pretjeruje, glumac vjeruje da je upravo ta posvećenost ključ autentične umjetnosti.

Iako već dugo ne snima, njegove misli o prisustvu i kreativnosti su često filozofske, a u jednom intervju je rekao "da se dešavaju zanimljive stvari, sa zanimljivim manifestacijama svijesti", navodi Far Out Magazine, prenosi Index.hr.

Briljantan je

Njegovo interesovanje za složenost ljudskog uma prožima sve aspekte njegovog života, uključujući i njegov ukus za filmove. Na pitanje koji mu je omiljeni, Keri je odgovorio:

" 'TV mreža'. Briljantan je. Svaka scena u tom filmu je kao švedski sto", kazao je glumac.

Ova ljubav prema ostvarenju iz 1976. godine proizilazi iz kompleksnosti filma i tema o realnosti medija, što Keri, kao umjetnik, veoma cijeni. Govoreći o uticajnim scenama filma, pomenuo je trenutak sa Vilijamom Holdenom i Fej Danavej:

"U jednoj sceni u kuhinji, Holden kaže: 'Bliže sam kraju nego početku' i 'Smrt je postala stvarna stvar sa određenim karakteristikama'. Nevjerovatno je",  smatra glumac, prenosi 24 Sedam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije