Film i serije

Doživite Venomov posljednji ples od 23.oktobra u bh. kinima i bioskopima

Doživite Venomov posljednji ples od 23.oktobra u bh. kinima i bioskopima
Foto: Ustupljena fotografija | Doživite Venomov posljedni ples od 23.oktobra u bh kinima i bioskopima

Nakon što je prvi film oduševio gledatelje širom svijeta sa zaradom od gotovo 900 miliona dolara, a drugi nastavak proširio svijet simbiota i donio serijalu dodatnih 600 miliona, u svjetska i BH kina i bioskope stiže treći i posljednji nastavak serijala Venom s veličanstvenim Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi.

"Venom 3: Posljednji ples" u redovnu distribuciju film kreće od ovog četvrtka, 24. 10., ali u Cineplexx i Cinestar kinima bit će upriličene i pretpremijerne projekcije ovu srijedu 23.10. Ulaznice za sve Cineplexxe i Cinestare su dostupne online i u fizičkom obliku, a nude za Blockbuster Night i Comic Night evente u Cineplexxima u Sarajevu i Banja Luka te za event pod nazivom "Venom Maraton" kada će Cinestari u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli i Mostaru prikazivati sva tri filma iz serijala zaredom u istoj večeri.

"Venom 3: Posljednji ples" najspektakularniji je dio trilogije, pun brojnih simbiota, napetih akcionih scena potrage, bježanja, pucnjave i borbe. Savršen za velike ekrane, film će se prikazivati u formatima Dolby Atmos, 2D, 3D, 4DX i ScreenX formatima koji se na ovakvom filmu ne smiju propustiti!

U posljednjem nastavku ove hit trilogije, Eddie i Venom zajedno su u bijegu od oba svijeta, zemaljske vojske, policije i obavještajaca koji žele zarobiti Eddieja i vanzemaljskih simbiota koji traže Venoma…

Finalni najavni trailer filma obečava najluđu njihovu avanturu do sada, road trip kroz Ameriku, stotine novih simbiota i epske bitke koje će obožavanom dvojcu pokazati da se kraj ipak bliži, htjeli oni to ili ne.

Finalni BH trailer filma Venom: The Last Dance

Režiju i scenario potpisuje Kelly Marcel, izvršna producentica i scenaristica prva dva Venoma te autorica, scenaristica i producentica horor fantasy serije The Changeling na streaming platformi AppleTV+, a uz Toma Hardyja, britansku glumačku ikonu poznatu po filmovima Mad Max, Inception, Warrior, The Revenant, Dunkirk i serijama Taboo, Wuthering Heights i Peaky Blinders, u glumačkim ulogama su Chiwetel Ejiofor (Karl Mordo iz MCU-a, filmovi Infinite, 12 Years a Slave, The Martian), Rhys Ifans (Otto Hightower iz HBO-ovog hita Kuća zmaja, Xenophilius Lovegood iz Harry Potter franšize, Curt Connors/Lizard iz Tom Hollandovog Spider-Mana) te Juno Temple i Cristo Fernandez, poznati po glavnim ulogama u humorističnoj TV seriji Ted Lasso koja je zaludila svijet u svoje tri sezone (2020. - 2023.)

Na repoertoar BH kina i bioskopa od 23.oktobra „Venom 3: Posljednji ples“ donosi C2 film, zvanični zastupnik studija Sony za Bosnu i Hercegovinu. OD 24.oktobra po startu redovne distribucije potražite finalni nastavak planetarnog blockbuter serijala u svom lokalnom kinu ili bioskopu.

Spremite se za epsku završnicu i posljednji ples Toma Hardyja i njegovog kultnog Venoma od 23.oktobra u BH kinima i bioskopima i u premium kino formatima 3D Dolby Atmos i 4DX i Screen X!

Ulaznice su u prodaji!   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije