Film i serije

Denzel Vošington razmišlja o povlačenju

Denzel Vošington razmišlja o povlačenju
Foto: Twitter / Printscreen | Denzel Vošington razmišlja o povlačenju

​Premda uskoro planira u penziju, Denzel Vošington je u nedavnom intervjuu za "Empire" otkrio da je Ridli Skot uspio da ga nagovori da se pojavi u njegovom Gladijatoru II.

Dvostruki oskarovac, koji je sa Skotom posljednji put sarađivao 2007. godine na filmu Američki gangster, rekao je da mu je Skot inspiracija.

"Ostalo mi je jako malo filmova za koje sam zainteresovan. Reditelj me mora inspirisati, a Ridli je uspio u tome”, izjavio je glumac, prenosi "Deadline".

"Prva saradnja nam je bila sjajna i evo nas opet. On je zaposlena osoba. Uzbuđen je oko života i svog sljedećeg filma. On je inspiracija. Svi bismo trebali težiti tome da se tako osjećamo u 86. godini", dodao je.

Vošington je tokom posjete Američkom festivalu crnačkog filma (American Black Film Festivalu) ove godine nagovijestio povlačenje iz svijeta glume kako bi se fokusirao na rad iza kamera.

Naime, kao reditelj i producent radio je na filmovima "Antwone Fisher", "The Great Debaters", "Fences" i "A Journal for Jordan".

"Stvari koje mi se događaju iza kamere sada su mi jednako važne kao i stvari ispred kamere", rekao je tada glumac.

"Mislim da ću sve manje i manje vremena provoditi ispred kamere."

Iako uskoro planira da ode u penziju, Vošingtona ćemo moći da gledamo u novom filmu reditelja Spajka Lija, kriminalističkom trileru "High and Low", na kojem radi studio A24, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije