Film i serije

Banjalučka premijera filma "Megdan" 3. oktobra u "Palasu", dolazi glumačka ekipa

Banjalučka premijera filma "Megdan" 3. oktobra u "Palasu", dolazi glumačka ekipa
Foto: Ustupljena fotografija | Banjalučka premijera filma "Megdan" 3. oktobra "Palasu", dolazi glumačka ekipa

BANJALUKA - Banjalučka premijera filma "Megdan: Između vode i vatre" biće održana 3. oktobra u 20 časova u "Cineplexxu Palas", a publici će se nakon premijere pokloniti scenarista Aleksa Balašević, glumac i komičar Enis Bešlagić, Viktor Savić, Aleksandar Radojičić i Petar Božović, kao i glumica Nina Seničar.

Kako je saopšteno iz "Cineplexxa Palas", ova priča prati čuvara diskoteke koji je pri kraju svoje borilačke karijere, ali ima i moralni dug iz prošlosti koji dolazi na naplatu.

"Nekadašnja vaterpolo zvijezda Petar kreće u igru sa visokim ulozima kako bi spasio svoj vaterpolo klub od propadanja. Dok roni sve dublje u balkansko podzemlje, Petar otkriva da je linija između pobjede i poraza tanka. Drama o grupi momaka koji moraju da biraju između vode i vatre, ali žele da zadrže oboje...", navedeno je u saopštenju. 

Film Alekse Balaševića već je osvojio dvije nagrade na prestižnom Ischia Global Festu u Napulju - nagrada "Zvijezda u usponu" pripala je glavnom glumcu u filmu Viktoru Saviću, a producent i scenarista filma Aleksa Balašević nagrađen je za najbolji debitantski film na festivalu.

Ovu sportsku dramu režirao je Todor Chapkanov, a glumačku ekipu čine Viktor Savić, Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije