Film i serije

"Aviondžije" uskoro slijeću na male ekrane

"Aviondžije" uskoro slijeću na male ekrane
Foto: N.N. | "Aviondžije" uskoro slijeću na male ekrane

Priča koja se dugo krčkala u mašti Aleksandra Savića zaživjeće u formi sitkoma pod nazivom "Aviondžije" od 6. septembra.

Serija prati zgode i nezgode letačke posade u kompaniji za putnički avio-prevoz. Pratimo živote pilota, stjuardesa, stjuarda i mehaničara, koji se uzajamno prepliću i ukrštaju sa sudbinama najrazličitijih putnika na kraćim i dužim letovima širom zemaljske kugle.

Za scenario su bile zadužene Tatjana Ilić, Milena Depolo i Milica Konstantinović, dok je za režiju, pored Savića, bio zadužen i Dušan Popović.

Neobična, lucidna ekipa junaka će večeri uz male ekrane začiniti humorom, strastima, putovanjima i avanturama.

U toj zabavnoj seriji od čak 48 epizoda glume Slaven Došlo, Nenad Stojmenović, Toni Mihajlovski, Milutin Mima Karadžić, Miloš Ðorđević, Mina Sovtić, Ðorđe Stojković, Matea Milosavljević, a gostuju i muzičari - Srđan Gojković Gile, Goca Tržan i drugi.

"Neobično je što se u vreme globalnog sunovrata ove grane privrede mi okrećemo istinitim anegdotama iz zlatnog doba jugoslovenske državne avio-kompanije, ali upravo je nostalgija za putovanjima jedna od prvih emocija koje će ova serija zagolicati kod gledalaca. Svaka epizoda prati jedan let aviona. Na svakom od tih 24-minutnih putovanja imamo ponekog 'specijalnog putnika', koji praktično postaje glavni lik te epizode, oko kojeg se plete intriga. U ulogama putnika pojavljuju se mnogi naši poznati glumci, ali avion ponekad ugosti i slavne ličnosti iz sveta muzike i estrade, jer poznato je da oni često putuju", otkrio je Dušan Popović.

Ovu seriju gledaoci će moći da pogledaju radnim danima u terminu od 21 čas, na kanalu Superstar TV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije