Tržište

UniCredit banka kreirala posebnu ponudu kredita za penzionere

UniCredit banka kreirala posebnu ponudu kredita za penzionere
Foto: Ustupljena fotografija | UniCredit banka kreirala posebnu ponudu kredita za penzionere

UniCredit Bank Banja Luka, banka sa najdužom bankarskom tradicijom u BiH, posebno cijeni iskustvo i povjerenje svojih klijenata.

 Vođena tim vrijednostima, pripremila je posebnu akcijsku ponudu kredita za penzionere, korisnike penzija Fonda PIO RS, Zavoda za MIO-PIO i inostranih penzija te korisnike boračkog dodatka.

Za vrijeme trajanja ove akcijske ponude, u ponudi je gotovinski kredit do 30.000 KM, sa fiksnom kamatnom stopom i uz rok otplate do 7 godina te odobrenje kredita samo uz ličnu kartu.

Kredit za penzionere plasira se uz polisu osiguranja i uz akcijsku kamatnu stopu koja je niža od redovne.

Fiksna kamatna stopa znači da se mjesečna rata neće mijenjati tokom cjelokupnog perioda otplate, što uveliko olakšava planiranje mjesečnih troškova svakog domaćinstva.

Trošak obrade kredita, u okviru ove akcijske ponude za penzionere - postojeće i nove klijente Banke, koji već posjeduju ili apliciraju za debitnu UniCredit Mastercard platnu karticu iznosi 0,5%.

Za više informacija u vezi sa akcijskom ponudom UniCredit kredita za penzionere, kao i ostalim proizvodima i uslugama Banke, posjetite vama najbližu filijalu Banke, web stranicu Banke ili besplatno pozovite naš kontakt centar na 080 051 051.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije