Tržište

Objavio oglas za "super stan" od 26 kvadrata, Hrvati u nevjerici (FOTO)

Objavio oglas za "super stan" od 26 kvadrata, Hrvati u nevjerici (FOTO)
Foto: Facebook | Objavio oglas za “super stan” od 26 kvadrata, Hrvati u nevjerici

Na popularnom subredditu “Hrvatska” osvanula je zanimljiva objava u kojoj je korisnik objavio sliku s foruma “Njuškalo”, na kojem korisnici objavljuju oglase za prodaju raznih stvari, uključujući i nekretnine.

Korisnik je u objavi koju je naslovio sa “Super stan” priložio snimak ekrana s objavom jednog oglasa za stan, ili je bolje reći garsonijericu, od 26,82 kvadrata. Ono što začuđuje je da prodavač za ovaj sitni stančić traži nevjerovatnih 69.000 evra.

Brojni su korisnici ove društvene mreže u komentarima izrazili čuđenje zbog visoke cijene ovog malog stana: “Pa super je ovo. Dok cura kuha baca mi suđe u kadu dok se tuširam, u biti opereš cijeli stan od jednom”, napisao je jedan komentator.

‘Stan – sve u jednom’

Neki su istakli kako niti namještaj u stanu nije dovoljno luksuzan da bi opravdao tako visoku cijenu: “Sviđa mi se ovaj detalj, mini paravan, da se ipak malo odvoji prostor za kuhanje od prostora za sr*nje”, napisao je još jedan korisnik Reddita.

“Stan – sve u jednom! Imaš se gdje sakriti od kiše i snijega i sve biološke i fiziološke potrebe obavit na jednom mjestu. Super stan , sve ostalo je luksuz!”, stoji u još jednom komentaru.

“I onda kažu da se ništa ne može kupiti za manje od 100.000 eura u Zagrebu”, stoji u još jednom komentaru, a drugi se nadovezao: “Wc školjka pored sudopera, kupaonica i kuhinja u jednoj prostoriji. Kuhaš gulaš i usput obaviš veliku nuždu”, stoji u još jednom komentaru, prenosi Dnevno.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije