Tržište

Nova banka omogućila plaćanje na rate bez kamate

Nova banka omogućila plaćanje na rate bez kamate
Foto: Ustupljena fotografija | Nova banka omogućila plaćanje na rate bez kamate

Nova banka nastavlja sa unapređenjem svojih usluga, nudeći korisnicima inovativna rješenja za jednostavnije upravljanje finansijama.

Korisnici Mastercard World Super Nova kreditnih kartica dobili su novu pogodnost – mogućnost podjele transakcija na rate, bez kamate, koristeći mobilno i elektronsko bankarstvo putem Smart Nova aplikacije.

Ova funkcionalnost omogućava korisnicima da transakcije napravljene na POS terminalima u zemlji i inostranstvu, kao i putem interneta, podijele na 3, 6, 12, 18, 24 ili 36 rata. Uslov za ovu opciju je da transakcija iznosi 50,00 KM i više, a podjelu je moguće izvršiti do kraja mjeseca u kojem je transakcija proknjižena. Posebna pogodnost ove funkcionalnosti je što se podjela na rate ne vrši kod trgovca, već korisnik sam upravlja procesom kroz svoju Smart Nova aplikaciju, što daje dodatnu fleksibilnost i kontrolu nad potrošnjom.

Pokretanje nove funkcionalnosti prati i promotivna kampanja pod nazivom "Složi budžet po svojoj mjeri", koja za cilj ima da korisnike dodatno informiše i ohrabri da iskoriste ovu pogodnost za jednostavnije finansijsko upravljanje.

"Nova banka još jednom pokazuje svoju posvećenost pružanju digitalnih rješenja koja olakšavaju svakodnevne finansijske aktivnosti svojim korisnicima. Ponosni smo što kontinuirano unapređujemo naše usluge, a nova funkcionalnost podjele na rate samo je jedan od koraka ka modernizaciji i digitalizaciji našeg poslovanja. Mi ćemo i dalje ulagati napore da ostanemo lider u pružanju digitalnih usluga na tržištu Bosne i Hercegovine", izjavio je Stefan Pajić, rukovodilac korporativnih komunikacija Nove banke.

Naknade za ovu uslugu zavise od broja rata: 4% od iznosa transakcije za manji broj rata, dok se kod većeg broja rata naplaćuje naknada od 6%. Ova fleksibilna opcija osmišljena je da pomogne korisnicima da lakše planiraju svoje budžete i prilagode dinamiku otplate svojim potrebama, uz minimalne troškove.

Osim ove novine, Smart Nova aplikacija nudi širok spektar usluga koje omogućavaju korisnicima da upravljaju svojim finansijama bez potrebe za odlaskom u banku. Kroz aplikaciju je moguće vršiti interna i standardna plaćanja, upravljati deviznim računima, raditi konverziju valuta, pregledati kartične i tekuće račune, kao i kreirati šablone za lakše plaćanje. Pored toga, korisnicima je dostupna i funkcija Cash Nova, E-Wallet, direktna komunikacija sa Bankom putem inboxa, kao i informacije o poslovnicama i ATM uređajima. Više informacija o svim funkcionalnostima korisnici mogu dobiti putem web stranice www.novabanka.com ili pozivom na besplatan info telefon 080050011.

         

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije