Tržište

Kad karticom plaćaš, novac na karticu vraćaš

Kad karticom plaćaš, novac na karticu vraćaš
Foto: Ustupljena fotografija | Kad karticom plaćaš, novac na karticu vraćaš

UniCredit Bank Banja Luka pripremila je posebnu promotivnu kampanju za sve korisnike UniCredit Mastercard kreditnih kartica, klijente Banke.

U okviru strateškog partnerstva UniCredita sa kompanijom Mastercard, UniCredit Bank Banja Luka će u narednom periodu sve postojeće kartice brenda VISA zamijeniti Mastercard kreditnim karticama, bez izmjene funkcionalnosti samog proizvoda.

Nove Mastercard platne kartice izrađene su sa posebnom pažnjom – od reciklirane plastike, vodeći računa o zaštiti životne sredine, kao i uz posebnu pažnju usmjerenu slijepim i slabovidim licima, što ih čini jedinstvenim kartičnim proizvodom na našem tržištu.

Povrat novca za korisnike UniCredit Mastercard kreditnih kartica

Klijenti Banke, fizička lica, korisnici UniCredit Mastercard Charge i Revolving kreditnih kartica, koji do 31.12.2024. godine obave transakciju svojom kreditnom karticom, u minimalnom iznosu od 50 KM, ostvaruju povrat u iznosu od 10 KM. Povrat novca odnosi se na prvu transakciju navedenim karticama, za online kupovinu ili za kupovinu na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji ili inostranstvu.

UniCredit Mastercard kreditne kartice svojim korisnicima nude brojne pogodnosti, kao što je kupovina do 24 rate, bez kamata i naknada, na preko 7000 prodajnih mjesta u BiH, samostalna podjela transakcija na rate putem m-bank aplikacije, beskamatna odgoda plaćanja, brze 36 gotovinske kredite i niz drugih benefita. 

Ukoliko još uvijek nemate UniCredit Mastercard kreditnu karticu, za istu možete APLICIRATI ODMAH online putem web stranice Banke.

Više informacija o ovom programu nagrađivanja, kao i ostalim proizvodima i uslugama Banke pronađite na web stranici Banke www.unicreditbank-bl.ba.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije