Tržište

Imate štek?! Evo kako da počnete na njemu da zarađujete

Imate štek?! Evo kako da počnete na njemu da zarađujete
Foto: Ustupljena fotografija | Imate štek?! Evo kako da počnete na njemu da zarađujete

Čuvate novac za „crne dane“? Važno Vam je da imate sigurnu budućnost? Želite da vaš novac bude bezbjedan?

Zaboravite na „štekanje” sa strane. Oročite svoj novac u „MF banci“ po najboljim uslovima i osim što štedite, moći ćete i da zaradite!

Iskoristite akcijsku ponudu do kraja novembra i samo u „MF banci“ oročite vaš novac uz kamatu od čak 4.00%!

Osim najpovoljnije kamate, „MF” je banka koja nudi niz drugih proizvoda i usluga koje vam na inovativne načine mogu olakšati upravljanje finansijama, biznisom i naravno štednjom.

Kada je u pitanju oročena štednja na raspolaganju su vam valute EUR i BAM, a ukoliko niste sigurni, ne brinite se! Stručno osoblje banke uvijek je tu da vas posavjetuje i da zajedničkim snagama donesete važne finansijske odluke. 

A, kako to funkcioniše i kako sve to izgleda u praksi, pitate se? Pokazaćemo vam na primjeru:

Ukoliko oročite iznos od 10.000 KM na period od 36 mjeseci, ostvarujete kamatu od 4%, a iznos kamate će biti 1.248,63 KM. Dakle, za tri godine oročene štednje zaradićete 1.248,63 KM!

Ukoliko ste pretrpani obavezama i nemate vremena za dolazak u banku i za to postoji rješenje! Putem veb-stranice , u par koraka pošaljite zahtjev za štednju i ostvarite najbolje uslove na tržištu BiH.

Sigurno vas zanima da li je vaš novac bezbjedan ako ga povjerite “MF banci” na čuvanje? Odgovor je „DA“! Apsolutno.

“Sigurnost i stabilnost sinionimi su za poslovanje „MF banke“! Treba da znate da pored većinskog domaćeg kapitala, udio u „MF banci“ imaju i državne razvojne banke Njemačke (KFW)  i Holandije (FMO), što garantuje internacionalnu pouzdanost. I to nije sve! Da je vaš novac i vaša štednja sa nama sigurna, garantuje vam i Agencija za osiguranje depozita Bosne i Hercegovine”, objašnjavaju iz MF banke.

Štednja je oduvijek bila veoma važna, a u sadašnjim okolnostima ima neprocjenjivu vrijednost za vašu sigurnu budućnost! Novac gubi svoju vrijednost ako ga čuvate kod kuće, a taj gubitak je veoma naglašen tokom trenutnih perioda visoke inflacije.

Zato, ne gubite vrijeme, jer do kraja novembra u MF banci možete da oročite Vaš novac po najpovoljnijim uslovima na tržištu BiH!  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije