Tržište

Hrvatska kompanija rasprodaje montažne kućice, početna cijena 2000 evra

Hrvatska kompanija rasprodaje montažne kućice, početna cijena 2000 evra
Foto: Unsplash/Ilustracija | Hrvatska kompanija rasprodaje montažne kućice, početna cijena 2000 evra

Gradska kompanija “Žnjan” d.o.o. iz Splita objavila je javni poziv za dostavu ponuda vezanih za prodaju modularnih objekata različite namjene.

Ovi moduli, uključujući ugostiteljske, sanitarne i skladišne jedinice, dostupni su za licitaciju, a svi imaju službenu potvrdu Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja kao tipski objekti, piše Slobodna Dalmacija.

Zainteresovani ponuđači imaju priliku dostaviti svoje prijave u pisanom obliku, uz priloženu dokumentaciju, u zatvorenoj omotnici na adresu “Žnjan” d.o.o., Kralja Zvonimira 14, Split. Krajnji rok za dostavu prijava je 27. septembra 2024. godine do 12 sati. Sve prijave koje stignu nakon navedenog roka neće se uzimati u obzir.

Početna cijena za svaki modul iznosi 2000 evra bez PDV-a. Prihvaćaće se isključivo najviša ponuđena cijena, dok je, u slučaju da neko ponudi nižu cijenu od početne, na diskreciji kompanije “Žnjan” d.o.o. hoće li takvu ponudu prihvatiti ili odbiti. Ovo pravilo omogućuje fleksibilnost u postupku licitacije, ali takođe jamči zaštitu interesa prodavatelja.

Moduli se trenutno nalaze na Žnjanskom platou, gdje će se održati i pregled predmeta prodaje te javna licitacija, zakazana za 30. septembar 2024. godine, s početkom u 10 sati. Svi zainteresovani ponudioci koji zadovolje uslove iz javnog poziva, primiće pisanu obavijest putem e-maila, koja će sadržavati poziv na pregled modula. Ovaj korak omogućuje takmacima da se na licu mjesta uvjere u stanje i kvalitetu ponuđenih objekata, prije nego što donesu konačnu odluku o podnošenju ponude.

Kriterijum za odabir najpovoljnije ponude jasno je definisan – najviša ponuđena cijena b će ključni faktor pri odabiru pobjednika. Ipak, ponuda mora sadržavati sve tražene elemente iz poziva, uključujući sve potrebne dokumente, kako bi bila valjana. Svaka nepotpuna ponuda biće isključena iz konkursa, bez obzira na ponuđeni iznos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije