Tržište

Evo kako da postanete pravi PIZZA MAJSTOR koristeći OVAJ UREĐAJ

Evo kako da postanete pravi PIZZA MAJSTOR koristeći OVAJ UREĐAJ
Foto: Ustupljena fotografija | Evo kako da postanete pravi PIZZA MAJSTOR koristeći OVAJ UREĐAJ

Priprema pizze kod kuće često djeluje kao izazov. Međutim, uz pravi alat, ovaj kulinarski poduhvat može postati zadovoljstvo koje se lako postiže. Sve što vam treba je nekoliko kvalitetnih sastojaka i pećnica koja vas neće izneveriti. I baš tu dolazi Gorenje OptiBake pećnica – savršeni saputnik za svaku vašu kulinarsku avanturu, koja će pripremiti pizzu sa savršeno hrskavom koricom i sočnim nadjevom koja može da se poredi sa onom iz najbolje pizzerije.

Zahvaljujući inovativnoj PizzaPlus funkciji, vaša pizza će biti spremna za svega 3 minute i 30 sekundi na 350°C. Ova funkcija je savršena za sve ljubitelje ovog jela koji žele brzu, ali vrhunsku pripremu, sa savršenom ravnotežom između hrskave korice i sočnog nadjeva.

Pržena hrana, ali bez kalorija

Hrskava hrana je sada dostupna i onima koji paze na unos kalorija. Zahvaljujući tehnologiji pečenja na vrućem zraku, vaša jela će imati zlatnu i hrskavu koricu, ali bez dodatne masnoće. Ovaj uređaj će vam omogućiti da pripremite savršeno pečeno meso, ribu, povrće i unaprijed pripremljene zamrznute proizvode poput pomfrita i pilećih medaljona. Na ovaj način možete da uživate u okusu pržene hrane, bez brige o negativnom učinku masnoće!

Pored toga, Gorenje OptiBake pećnice su osmišljene tako da olakšaju pripremu i najzahtjevnijih jela. Uz 21 unaprijed postavljeni program (AutoBake), čak i početnici mogu lako pripremiti jela koja će oduševiti sve. Vaše je jedino da odaberete recept, vrstu i težinu namirnica, a pećnica će se pobrinuti za sve ostalo. Ovo je idealno kada želite da sve što pripremate bude savršeno i bez stresa.

Zahvaljujući ConnectLife aplikaciji, svoju pećnicu možete kontrolisati bilo gdje – upravljajte procesima, provjeravajte recepte i primajte notifikacije direktno na svoj mobilni telefon. Ušteda vremena i pojednostavljivanje svakodnevnih obaveza nikad nije bilo lakše.

Recimo, pripremate jelovnik za svečanu trpezu, ali nemate ideje šta je to što bi oduševilo sve prisutne. Ponekad inspiracija dolazi u posljednjem trenutku, a sa njom i potreba za brzim zagrijavanjem pećnice. Bilo da pripremate pizzu, pečenje ili pecivo, vaša pećnica će biti spremna prije nego što postavite stol!

Sa funkcijama poput FrozenBake za brzu pripremu zamrznute hrane, automatskog čiščenja, jednostavnog održavanja i StepBake opcije za preciznu kontrolu tokom pečenja, Gorenje OptiBake pećnice postaju vaš najpouzdaniji saveznik u svakodnevnom kuhanju. Bilo da pripremate lagani obrok za dvoje ili veliko porodično okupljanje, ova pećnica vam omogućava da uvijek budete korak ispred – sa savršenim rezultatima, svaki put.

Posjetite Gorenje web stranicu ili najbliži Gorenje / Hisense Studio i otkrijte kako uz ovaj uređaj vaša kuhinja može postati prostor gdje se svakodnevni obroci pretvaraju u nezaboravna iskustva, zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja vam omogućava da kuhate sa lakoćom i uživanjem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije