Tržište

Druga prodajna konferencija "Flex Credit" BiH: Nastavak strategije rasta tržišnog učešća

Druga prodajna konferencija "Flex Credit" BiH: Nastavak strategije rasta tržišnog učešća
Foto: Ustupljena fotografija | Druga prodajna konferencija "Flex Credit" BiH: Nastavak strategije rasta tržišnog učešća

U organizaciji Mikrokreditnog društva "Flex Credit" u subotu je u Banjoj Luci održana 2. Prodajna konferencija Flex Credit BiH 2024. Prema riječima Radmile Bjeljac, Country Manager-a Flex Credit-a u pitanju je jedan od najznačajnijih godišnjih događaja za ovu kompaniju koji okuplja sve zaposlene kao i brojne goste iz zemlje i regiona.

 "Prodajna konferencija nam pruža platformu za razmjenu dragocjenih znanja i iskustava unutar naše industrije. Posebno je zadovoljstvo organizovati ovakav događaj svake godine, jer vam pruža priliku da sagledate koliko ste kao kompanija napredovali u odnosu na prethodni period, a mi smo napredovali mnogo.  Drugu godinu za redom bilježimo snažan trend rasta svih najvažnijih parametara. Nastavljamo hrabro dalje u pravcu jačanja svog tržišnog učešća, te inoviranja kreditne ponude na način da bude prilagođena različitim potrebama naših klijenata", naglašava Bjeljac.

Flex Credit važi za jednu od najbrže rastućih kompanija u BIH, o čemu dovoljno svjedoči podatak da su u samo dvije godine od osnivanja otvorili 40 filijala širom BIH putem kojih uslužuju više od 18.000 zadovoljnih klijenata.

Direktor prodaje Vojko Kostić govoreći na temu prodajne strategije i organizacije poslovne mreže najavio je u skorije vrijeme otvaranje još 10 filijala Flex Credit-a, kao i formiranje novih regija u južnom dijelu Republike Srpske kao i na području Federacije BiH.

"U želji da ostanemo dosljedni svojoj misiji, a to je pružanje jednake mogućnosti za finansijsku podršku svim klijentima bez obzira na njihov trenutni socijalni status, nastavljamo ojačavati naše prodajne kapacitete. Otvaramo nove poslovnice, ali osnažujemo se i kadrovski jer osim dostupnosti klijentima, važno je da stalno unaprijeđujemo kvalitet naše usluge", ističe Kostić.

Koristeći iskustva i metodologiju rada matične grupe, međunarodnog finansijskog holdinga MV Finance-a,  u ovom mikrokreditnom društu ističu da se poslovanje vrši po specifičnom modelu multichannel usluge u kojem se jednaka važnost pridaje offline kanalima prodaje kako i online prodaji potrošačkih kredita putem savremenih web aplikacija.

 "Kontinuirano radimo na automatizaciji naših usluga, a razvijamo i neke nove brendove u ovoj oblasti kako bismo zadovoljili najšire potrebe naše klijentele. Međutim, ne zanemarujemo ni direktan kontakt sa klijentima putem široke mreže naših poslovnica", dodaje Bjeljac.

Flex Credit BiH dio je međunarodne finansijske grupacije MV Finance koja posluje na području sedam evropskih zemalja , a po obimu poslovanja svrstava se u tri najveća finansijska holdinga u regionu.  Grupa okuplja kompanije specijalizovane za pružanje usluga iz domena potrošačkih kredita. Krenuvši sa integracijom savremenih finansijskih tehnologija u okvire svog poslovanja sa potrošačkim kreditima, grupa je postala dio jednog od najbrže rastućih fintech sektora.

Prodajna konferencija Flex Credita okupila je više od 180 učesnika, a završila je dodjelom nagrada najuspješnijim radnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije