Tržište

Akcijska ponuda kredita u Flex Creditu do 30. novembra

Akcijska ponuda kredita u Flex Creditu do 30. novembra
Foto: Ustupljena fotografija | Akcijska ponuda kredita u Flex Creditu do 30. novembra

U susret jeseni radujemo se nižim temperaturama, toplim bojama prirode i jesenjim plodovima. Ono što nas manje raduje su brojne obaveze i troškovi koji nam slijede u ovom periodu godine, kao što je priprema hrane za zimu, obezbjeđivanje ogrjeva, a o većim režijskim računima da i ne govorimo.

Imajući na umu potrebe naših najstarijih sugrađana, Mikrokreditno društvo „Flex Credit“ prilagodilo je svoju kreditnu ponudu potrebama upravo ove kategorije klijenata i s tim u vezi pripremilo specijalnu akcijsku ponudu koja traje do 30. novembra 2024.

Tokom trajanja ove ponude svi klijenti - penzioneri, koji apliciraju za brzi kredit u Flex Credit-u u mogućnosti su da ostvare brojne pogodnosti kao što su: povoljnija kamatna stopa, duži rok otplate, te veći iznosi kredita do 4000 KM.

Ponuda se odnosi na sve klijente starosti do 85 godina koji ostvaruju redovna mjesečna primanja preko MIO/PIO fondova Republike Srpske i Brčko Distrikta, te Federacije BiH, kao i penzioneri koji potpuno ili djelomično ostvaruju inostranu penziju.

Zahtjev za kredit može se podnijeti direktno u poslovnicama Flex Credit-a ili putem online aplikacije na sajtu flexcredit.ba. Uz minimum tražene dokumentacije, dovoljno je samo nekoliko minuta da se aplicira za kredit, te 15 minuta da se dobije konačna informacija o odobrenju.

Nakon odobrenja kredita novac možete preuzeti u jednoj od vama najbližih poslovnica Flex Credita-a ili putem žiro računa ukoliko aplicirate sa područja Federacije BIH.

Saznajte sve detalje ove ponude putem linka ili pozovite Kontakt centar na broj telefona 051 20 20 20.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije