Privreda

Weekend Media Festival i Mediaboard pokreću istraživanje o integraciji PR-a

Weekend Media Festival i Mediaboard pokreću istraživanje o integraciji PR-a
Foto: weekend.hr | Weekend Media Festival i Mediaboard pokreću istraživanje o integraciji PR-a

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju PR je daleko više od tradicionalnih medijskih odnosa.

On obuhvaća upravljanje ugledom, angažman dionika i stratešku komunikaciju, ali koliko je PR zaista integriran na najvišim razinama menadžmenta u regiji?

Kako bismo odgovorili na ovo ključno pitanje, u suradnji s Mediaboardom pokrećemo istraživanje koje će procijeniti značaj odnosa s javnošću unutar poslovnih struktura visokog menadžmenta u sedam zemalja Srednje i Istočne Europe.

Istraživanje je dio kontinuiranih napora Mediaboarda da istakne ključnu ulogu PR-a u uspjehu i strateškom usmjerenju modernih poduzeća.

Da bismo prikupili relevantne podatke osmislili smo kratku anketu naziva "Koliko je važan PR u vašoj tvrtki?". Pozivamo sve lidere, PR stručnjake i industrijske dionike da sudjeluju kako bismo mogli prikupiti podatke koji točno odražavaju trenutnu ulogu PR-a u korporativnom vodstvu.

Rezultati istraživanja bit će javno objavljeni kako bi se osigurala maksimalna vidljivost i utjecaj. Pridonesite ovom važnom istraživanju ispunjavanjem ankete.

Iskoristite priliku pridružiti se i ovogodišnjem izdanju Weekenda, gdje vas čekaju zanimljiva predavanja stručnjaka iz cijelog svijeta. Jedna kotizacija vrijedi za četiri festivala, a po late bird cijeni možete je nabaviti do 2. rujna!

Sve informacije o Festivalu potražite na službenoj web stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije