Privreda

Otvorena ljetna bašta restorana "Stara Ada" u Banjaluci (VIDEO)

Otvorena ljetna bašta restorana "Stara Ada" u Banjaluci (VIDEO)
Foto: Velibor Tripić | Otvorena ljetna bašta restorana "Stara Ada" u Banjaluci

BANJALUKA - Ljetna bašta restorana "Stara Ada" u Banjaluci od danas je ponovo otvorena za goste, koji žele da uživaju u miru, uz žuborenje rijeke Vrbas koja svojom ljepotom sve koji jednom dođu na ovo mjesto ostavlja bez daha.

Naime, ljetna bašta, kao i cijeli kompleks ostrva "Ada" i ove godine svojim gostima nudi bogat sadržaj, kao i savršen sklad enterijera sa prirodnim bogatstvima kojima je restoran okružen, što predstavlja svojevrsnu oazu mira, relaksacije i opuštanja.

Gosti koji ovdje jednom dođu, svoj dolazak će ponoviti još mnogo puta, jer ljepota ovog kompleksa i gostoprimstvo sve posjetioce ostavljaju bez daha.

Dejan Đurić, menadžer, ističe da ovaj kompleks iz godine u godinu svojim posjetiocima nudi sve ljepši i bolji sadržaj.

"Dio ove bašte namijenjen je samo za proslave, za naše goste koji proslavljaju nešto u salonu koji je namijenjen za proslave, dok je drugi dio rezervisan za kafeteriju i dječji kutak", kazao je Đurić.

Kako je rekao, svi koji žele mogu da dođu i uživaju uz šetnju kraj Vrbasa, bez ikakve obaveze prema njima.

"Svi građani mogu da dođu da uživaju ovdje, bilo da žele nešto da konzumiraju ili da se samo prošetaju, te ovom prilikom pozivamo sve naše sugrađane da dođu da uživaju u ovoj lijepoj prirodi", rekao je Đurić.

Kako je dodao, u ljepoti ovog kompleksa građani će moći u narednom periodu da uživaju svakim danom do 21 čas.

Takođe, ovaj kompleks je idealan za porodična druženja, jer ima restoran koji svojom bogatom ponudom domaće, tradicionalne i internacionalne kuhinje kod posjetilaca izaziva jedinstven osjećaj toplog, domaćeg ambijenta, ali i dječji kutak u kome mališani mogu da uživaju u igri.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije