Privreda

Mobiland: Otvoren najveći shop mobilnih telefona i dodatne opreme (FOTO)

Mobiland: Otvoren najveći shop mobilnih telefona i dodatne opreme (FOTO)
Foto: Ana Korićanac | Mobiland: Otvoren najveći shop mobilnih telefona i dodatne opreme (FOTO)

Poslovna zajednica Banjaluke svjedočila je svečanom otvaranju novog, većeg i modernijeg Mobiland shopa, smještenog u srcu grada na adresi Ive Lole Ribara 4 – gradska Tržnica Banjaluka.

Mobiland je, u prisustvu brojnih gostiju, poslovnih saradnika i vjernih kupaca, još jednom potvrdio svoju prepoznatljivost i jedinstvenost u ponudi mobilnih telefona, dodatne tehničke opreme i najsavremenijih dodataka.

Novo prodajno mjesto, koje se prostire na znatno većoj površini, osmišljeno je da pruži bolji ugođaj kupcima kroz moderniji dizajn, proširen asortiman proizvoda i unaprijeđenu uslugu.

Na svečanom otvaranju, posjetioci su imali priliku iskusiti novu postavku, uz posebne pogodnosti pripremljene za ovu priliku.

"Večeras slavimo ne samo otvaranje najsavremenijeg Tech Shop-a u našoj zemlji, već i nastavak  kontinuiranog poslovnog usavršavanja I napredovanja koji je započet prije 13 godina u RK Boska. Mobiland je uvijek bio sinonim za kvalitet i inovativnost, a ovo je još jedan korak u tom smjeru. Sada je Mobiland veći, bolji i spreman da pruži više svojim kupcima," istakla je Nataša Petrović, marketing saradnik Mobiland-a.

Mobiland tim je pripremio bogat program za sve posjetioce, uz DJ-a, zanimljive nagradne igre i odličnu atmosferu koja je obilježila veče. Ovim svečanim otvaranjem, Mobiland potvrđuje svoju lidersku poziciju u industriji, nudeći kupcima ne samo vrhunske proizvode, već i iskustvo koje je prepoznatljivo jedinstveno – baš kao što glasi njihov slogan: "Mobiland – prepoznatljivo jedinstveni."

Pozivamo sve ljubitelje tehnike i inovacija da posjete novi Mobiland shop u Banjaluci i uvjere se u novu dimenziju kupovine mobilnih uređaja i opreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije