Privreda

Cijene karte biće prilagođene dostupnosti ski-staza

Cijene karte biće prilagođene dostupnosti ski-staza
Foto: Ustupljena fotografija | Cijene karte biće prilagođene dostupnosti ski-staza

JAHORINA - Direktor Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina" Dejan LJevnaić rekao je da će pred novu zimsku sezonu ispraviti grešku koju su im skijaši najviše zamjerali, tako da će cijena ski-karata biti u potpunosti prilagođena dostupnosti ski-staza.

"Svjesni smo da smo prošle sezone imali određenih propusta, ali smo ove godine u potpunosti posvećeni da ispravimo te greške i obezbijedimo pravedniji i fleksibilniji sistem naplate, koji će u potpunosti biti u skladu sa stanjem staza i kvalitetom ponude", poručio je LJevnaić.

On je rekao da očekuju sjajne rezultate u novoj zimskoj sezoni, navodeći da prognoze pokazuju povoljne vremenske uslove.

Prema njegovim riječima, tim Olimpijskog centra pažljivo prati želje i potrebe posjetilaca, spreman je da pruži skijašima vrhunske uslove na stazama jer im je na prvom mjestu opšti interes i zadovoljstvo gostiju.

"Upravo iz tog razloga, sve što radimo, radimo u skladu sa vašim očekivanjima i za vašu dobrobit. Ove godine smo uveli fleksibilniji model cijena karata, gdje će cijena zavisiti od stanja staza i njihovog kvaliteta. Ova odluka je donesena s ciljem da skijašima pružimo najbolju moguću vrijednost za njihov novac, kao i da istaknemo našu posvećenost odgovornom i transparentnom poslovanju", naglasio je LJevnaić.

LJevnaić je pozvao sve turističke subjekte na Jahorini da slijede njihov primjer kako bi zajedno doprinijeli podizanju kvaliteta ukupne turističke ponude, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

"Naš cilj je da Jahorina postane sinonim za kompletno skijaško iskustvo, koje će svaki posjetilac pamtiti i sa zadovoljstvom se vraćati", istakao je LJevnaić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije