Novosti

Novi opel adam za 11.500 evra

 Novi opel adam za 11.500 evra
Novi opel adam za 11.500 evra

BEOGRAD - Novi "Opelov" mali gradski auto "adam" prodavaće se po cijeni od 11.500 evra, a u prodaji će biti od januara 2013. godine, saopštila je danas ta kompanija.

 Neograničene opcije za prilagođavanje su upakovane u automobil "adam" koji je samo 3,7 metara dug i 1,9 metara širok (uključujući retrovizore).

 Na Salonu automobila u Parizu, koji će biti održan od 29. septembra do 14. oktobra, "adam" će pokazati svoje brojne inovativne karakteristike i opcije za podešavanje po ličnoj mjeri, koje nijedan drugi proizvođač automobila ne nudi.

Ovo uključuje elegantan plafon, suptilno pozadinsko osvjetljenje, dekor panele na instrument tabli i šarene okvire točkova.

 Cijene tog automobila se kreću od 11.500 evra (preporučena maloprodajna cijena u Njemačkoj, uključujući PDV) za polaznu verziju sa 51 kW/70 ks i 1.2 litarskim benzinskim motorom.

Poručivanje "adama" je već sada moguće, a prije nego što stigne kod dilera, u januaru 2013, novi model se može konfigurisati "onlajn" preko "Opelove" internet strane, koja je posebna za svaku zemlju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije