Ostali sportovi

Četiri medalje Borca na Balkanijadi u Piteštiju

Četiri medalje Borca na Balkanijadi u Piteštiju
Foto: N.N. | Četiri medalje Borca na Balkanijadi u Piteštiju

Članice Džu Džicu kluba Borac iz Banjaluke su u okviru reprezentacije Republike Srpske ostvarili izvanredne rezultate na Balkanskom prvenstvu održanom u Piteštiju

Na takmičenju u Rumuniju, koje je okupilo preko 1.200 takmičara iz 24 zemlje, Borac je nastupio sa šest takmičara, a čak četvoro njih se vratilo kući sa medaljama.

"Zlatna medalja pripala je našoj najtalentovanijoj takmičarki Milici Panić, srebrna medalja pripala je Ani Jovičić, dok su bronzane medalje osvojile Anđela Prskalović i Anđela Muždeka. Ovo je veliki uspjeh za Borac i potvrda kvalitetnog rada trenera i takmičara. Takmičenje u Piteštiju je bilo izuzetno izazovno, ali naši sportisti su pokazali srčanost i znanje, dostojno predstavljajući Banjaluku i Republiku Srpsku. Bravo za cijeli tim i hvala svima koji su podržali naše borce na ovom putu ka uspjehu", naveli su iz banjalučkog kluba.

Međunarodni turnir u subotu u Banjaluci

Džu džicu klub Borac će u subotu biti domaćin međunarodnog turnira "Banjaulka chalenge" , koji će biti održan u u dvorani Univerziteta a ovaj značajan sportski događaj okupiće  više od 350 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i BiH.

"Ponosni smo što možemo predstaviti ovaj turnir i omogućiti publici da uživa u vrhunskim borbama i sportskoj atmosferi. Očekuju nas uzbudljivi mečevi, dok sportisti iz različitih država budu demonstrirali veštine i srčanost u borilištu. Ovaj događaj je prilika da pokažemo i promovišemo džu džicu kao sport koji povezuje i gradi prijateljstva. Pozivamo sve ljubitelje sporta, porodice i mlade da dođu i podrže naš prvi međunarodni turnir", poručili su iz Borca uz dodatak da je ulaz besplatan.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije