Fudbal

Vladan Milojević: Biće teško bez Mirka Ivanića

Vladan Milojević: Biće teško bez Mirka Ivanića
Foto: FK CRVENA ZVEZDA | Vladan Milojević: Biće teško bez Mirka Ivanića

Vladan Milojević šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Crvena zvezda istakao je da neće biti lako ekipi u predstojećim mečevima bez bez povrijeđenog Mirka Ivanića.

„Teško je kada ostanete bez jednog od igrača. Mirko Ivanić ima veliki uticaj na našu igru. Znali smo na početku priprema da će nam biti potrebno da svi igrači budu spremni, kao i da će biti ovakvih situacija. Ivanić je ušao u proces oporavka i očekujemo da se što pre priključi ekipi. Kada je u pitanju mladi Maksimović ima još vremena, polako“, rekao je Milojević.

On je iznio svoja očekivanja uoči utakmice 10. kola Superlige Srbije koji Crvena zvezda igra večeras na stadionu “Rajko Mitić” protiv Železničara. Protivničku ekipu predvodi jedan od najmlađih trenera u domaćem prvenstvu.

„Marko Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera“, rekao je Milojević i dodao:

„Sa druge strane mi smo u seriji teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč za Železničarom, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Njihova podrška nam je preko potrebna“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije