Fudbal

Ten Hag nakon nove blamaže: Moram se pogledati u ogledalo

Ten Hag nakon nove blamaže: Moram se pogledati u ogledalo
Foto: Tanjug / AP | Ten Hag nakon nove blamaže: Moram se pogledati u ogledalo

​Erik ten Hag je na klupi Mančester Junajted doživio novi u nizu neuspjeha. U 1. kolu Lige Evrope odigrao je mršavih 1:1 protiv Tventea.

"Crveni đavoli" su tako i evropsku sezonu otvorili ispod očekivanja. Jednako su startovali i u Premijer ligi. U prvih pet utakmica osvojili su samo sedam bodova i već im vodeći Siti bježi šest bodova.

Upravo zbog toga je pod velikim kritikama menadžer Erik ten Hag. Nizozemskom strategu ovo je treća sezona na "Old Trafordu". U tom je periodu osvojio po jedan FA i Liga kup.

Navijačima to nije dovoljno te traže da se trener koji je na nova pojačanja potrošio 650 miliona evra uključi u borbu za engleski titulu te da vrati klubu važnu ulogu u Evropi.

Nakon domaćeg remija s Tventeom, Ten Hag je prvo kritikovao igrače:

"Ne smijemo dopustiti da poravnaju rezultat onako kako su to napravili. Njihov desni bek prolazi kroz sredinu terena bez da ga je iko zaustavio. Moramo ubiti susrete."

Nakon toga je dodao samokritično: 

"U puno susreta vidio sam koliko puno radimo, ali sada moram kritikovati. Ali, ne ide to samo na račun ekipe. I ja se moram pogledati u ogledalo. I ja sam dio ovoga", rekao je Nizozemac u čije kvalitete sumnjaju navijači Junajteda, a prenosi "SportAm".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije