Fudbal

Solskjer nije zatvorio vrata povratku u Junajted

Solskjer nije zatvorio vrata povratku u Junajted
Foto: X/ Fabrizio Romano | Solskjer nije zatvorio vrata povratku u Junajted

Ukoliko bi nekome u Mančester junajtedu palo na pamet da umjesto nizozemskog stručnjaka Erika ten Haga dovedu Norvežanina Olea Gunera Solskjera, njegov odgovor bi bio potvrdan.

Britanski mediji prenose jegovu izjavu u kojoj kaže da je klub sa "Old Traforda" za njega kao porodica i da bi uvijek prihvatio poziv da se vrati u Mančester.

"Ukoliko vas vaša porodica pozove da joj pomognete, naravno da ćete to prihvatiti, zar ne?", rekao je Norvežanin na biznis forumu u Oslu.

Pa je dodao.

"Ipak, Mančester junajted ima trenera izaista ne volim da pričam na tu temu u ovakvoj situaciji. Ali, ako već treba da odgvorim, moj odgovor bi bio potvrdan."

Solskjer je sa klupe Mančester junajteda smijenjen u septembru 2021. godine i od tada nije imao nijedan angažman kao trener ili selektor, mada je imao nekoliko poziva, prije svega od selekcije Kanade i klubova iz Saudjske Arabije.

Mančester junajted trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli Premijer lige sa sedam osvojenih bodova iz pet utakmica, a u srijedu uveče je na svom terenu remizirao protiv nizozemskog Tventea u prvom meču novog izdanja Lige Evrpe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije