Fudbal

Bjelica: Puno mi znači pljesak s tribine

Bjelica: Puno mi znači pljesak s tribine
Foto: X/Marco Conterio | Bjelica: Puno mi znači pljesak s tribine

Čestitam igračima, navijačima i svima u klubu na izborenoj pobjedi nakon razdoblja koje nije bilo baš pozitivno, ali uspjeli smo se u ova dva, tri dana konsolidirati, istakao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon što je svoj drugi maksimirski mandat otvorio u velikom stilu svladavši Lokomotivu s 5:1.

„Pričali smo s igračima, nismo imali drugih mogućnosti jer nije bilo ni vremena niti uvjeta. Dominirali smo od početka do kraja iako nismo imali vremena trenirati, dobri smo bili u taktičkom dijelu, primijenili smo puno od onoga što smo pričali, i to u svim fazama igre, u napadu, obrani, tranziciji, u reakciji po izgubljenoj lopti, čak i u prekidima... Velika pohvala dečkima, lijepo je pobijediti opet, možemo se u miru pripremati za Monako“, dodao je trener Bjelica.

Istakao je da je ekipi zbog podizanja samopouzdanja itekako bitna ovakva pobjeda s pet postignutih golova.

„Mislim da bi nam, nakon ovog razdoblja, svaka pobjeda dobro došla za dizanje samopouzdanja. Naravno, kad dvaput pogodiš prečku i stvoriš još dosta izglednih prilika, mora ti rasti samopouzdanje. Radujem se da smo se vratili u život“, kaže Bjelica.

Dotakao se i atmosfere na tribinama.

„Za mene je predivan osjećaj ponovno biti na kupi Dinama. Stvarno sam se ugodno osjećao. Puno mi znači i pljesak s tribine na početku utakmice. Isto tako te razveseli i pobjeda, svi golovi. Bio je potreban gol i Petkoviću i Baturini i Ademiju, drago mi je da je i Torrente prvi put bio strijelac u službenoj utakmici u Dinamu“, kazao je Bjelica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije