"Call of Duty: Modern Warfare III" moći će se zaigrati ovog vikenda ...

Uz stihove starog lisca Eminema najavljeno je beta testiranje novog "Call of Duty: Modern Warfare III", koje kreće već ovog vikenda na PlayStation platformama.

Srbin odbio da igra protiv samoproglašenog Kosova

Srpski takmičar u e-fudbalu Marko Roksić nije hteo da igra protiv takmičara iz samoproglašenog Kosova i tako je izgubio šansu za bolji rezultat na Evropskom prvenstvu.

"Bethesda" u tajnosti objavila novu "Elder Scrolls" igricu (VIDEO)

Kompanija "Bethesda je odlučila da u tajnosti objavila novu "Elder Scrolls" igricu za telefon.

CS:GO otišao u penziju, stigao CS2 (VIDEO)

​Na veliko (ne)iznenađenje fanova, najnovija igra u Counter-Strike serijalu je najavljena 22. marta. CS2 je sada zvanično izašao kao direktan nastavak i nadogradnja na CS:GO ...

Igrica "Banishers: Ghosts of New Eden" odgođena za iduću godinu

Horor-akciona RPG igrica "Banishers: Ghosts of New Eden" je najnoviji naslov u nizu koji ipak nećemo zaigrati ove godine.

Ograničene količine "The Dark Pictures: Man of Medan" na poklon ...

Kompanija "Bandai Namco" ima prilično lijepu promociju. Ovaj izdavač besplatno nudi survival avanturu, prvu igru "The Dark antologije – Man of Medan". Međutim, požurite jer ...

Zombiji prvi put stižu u "Modern Warfare" (VIDEO)

Kreatori igrice "Call of Duty" pronašli su način kako povezati priču "Modern Warfare" igara sa zombijima. Ne pitajte zašto - morali su!

Poznata lista igara koje od sutra donosi "Xbox Game Pass Core"

Od četvrtka (14. septembar) će Xbox Live Gold službeno postati "Xbox Game Pass Core", a pretplatnici će osim pristupa mrežnom multiplejeru dobiti početni katalog od 36 igara.

Pucačina "XDefiant" će malo kasniti s izlaskom

Izvršni producent Ubisoftove besplatne pucačine "XDefiant" najavio je malo odgađanje lansiranja igre zbog komplikacija u komunikaciji sa PlayStation i Xbox platformama.

Lara Croft stigla u "Call of Duty" (VIDEO)

Lara Croft od sada je operativka u "Call of Duty" i to se ne sviđa ni fanovima "Tomb Raidera" ni pristalicama "Call of Dutyja".

Predstavljen Žan-Klod Van Dam u Mortal Kombatu 1 (VIDEO)

Kreator Mortal Kombata gostovao je u popularnoj emisiji Hot Ones gdje je objasnio kako je došlo do angažmana Žan-Klod Van Dama za Mortal Kombat 1.

Preminuo čovjek koji je dao glas Kreš Bandikutu

Brendan O'Brajan, koji je dao nekoliko originalnih glasova u igrama Kreš Bandikut, preminuo je u 60. godini.

Dupreeh i Magisk napuštaju Astralis, dolaze K0nfig i BlameF

Astralis je jutros potvrdio da će ekipu napustiti legende Piter ”Dupreeh” Rasmusen, Emil ”Magisk” Reif, kao i trener Dani ”Zonic” Sorensen, a da će na njihovo mjesto ...

PGL Major: Vitality, Virtus Pro i NIP osigurali plasman u četvrtfinale

Juče se odigrao posljednji dan druge faze CS:GO Majora, nakon koje smo se oprostili još od tri ekipe, dok su Vitality, Virtus Pro i Ninjas in Pyjamas uspjeli da zauzmu ...

Facebook je prvi put popularniji nego YouTube u jednom gejming segmentu

Facebook usmjerava svoje napore ka tome da vrati mlađu publiku, a najnoviji podaci StreamLabsa kompaniji daju dodatni razlog za optimizam, bar kada je u pitanju jedan ključni ...