BiH

Trivić: Glas za Šobota i Stanivukovića je glas za Dodika

Trivić: Glas za Šobota i Stanivukovića je glas za Dodika
Foto: Ustupljena fotografija | Trivić: Glas za Šobota i Stanivukovića je glas za Dodika

Jelena Trivić, kandidat opozicije za gradonačelnika Banjaluke, prisustvovala je sinoć preizbornoj tribini SDS-a u Zalužanima.

Tom prilikom se zahvalila Srpskoj demokratskoj stranci na velikoj podršci koju joj pružaju kao kandidatu za gradonačelnika.

"Moja večerešanja poruka sa skupa u Zalužanima, koji je organizovala Srpska demokratska stranka, je da zajedno vratimo Banjaluku narodu i otrgnemo je iz ruku tajkuna", izjavila je Trivićeva nakon tribine.

Trivićeva ističe da su SNSD i Stanivuković zajedno bili kao prst i nokat na raznim spornim zamjenama zemljišta, izmjeni regulacionih planova, teniskoj rupi, itd, a da su na životnim pitanjima poput vodosnabdijevanja, vrtića, neradne nedelje, putne infrastrukture navodno ratovali kako bi odgovornost prebacivali jedni na druge.

"Kada nam Šobot kaže šta on misli o teniskoj rupi ili garaži na UKC, a Stanivuković kaže zašto je zaboravio stablo korupcije Dodikovih firmi, batu i seku, smatraću da su mi oni protivkandidati. Ovako, politička bitka u Banjaluci je bitka protiv samog Dodika, jer on drži oba svoja kandidata u džepu", naglašava Trivićeva, te dodaje na kraju:

"Glas za Šobota i Stanivukovića je glas za Dodika, a ja vjerujem da je Banjaluka odbacila retrogradne politike Dodikovog režima i da će i ovaj put glasati za promjene."

TV debate

Trivićeva se oglasila povodom poziva za učešće na javnim debatama.

"Poziv za javnu debatu dobila sam od sljedećih medijskih kuća ili organizacija i na svaki poziv sam odgovorila potvrdno: OSCE, Kliks i TV K3. Sve tri navedene debate su otkazane jer moji protivkandidati nisu prihvatili pozive navedenih kuća", izjavila je Trivićeva.

Ističe da je očigledno da se i Šobot i Stanivuković plaše pitanja o kriminalu i korupciji u Banjaluci i Republici Srpskoj.

"Još jednom pozivam predstavnike simbiozne koalicije PDP-SNSD, Stanivukovića i Šobota, da prihvate pozive za debatu, jer još stoje otvoreni pozivi Buka magazina i Gerile, na koje sam ja takođe odgovorila potvrdno", navela je Trivićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije