BiH

Podrška i od Šešelja: Puna sala na tribini patriotske koalicije US i SRS u Bileći

Podrška i od Šešelja: Puna sala na tribini patriotske koalicije US i SRS u Bileći
Foto: Ustupljena fotografija | Podrška i od Šešelja: Puna sala na tribini patriotske koalicije US i SRS u Bileći

Značajno je da u malim mjestima uvijek izaberemo najbolje ljude, one kojima biste privatno ostavili vašu djecu da ih paze - poručio je predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, na tribini u punoj sali Doma kulture u Bileći.

U toj opštini Ujedinjena Srpska na izbore ide u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom. Nosilac zajedničke odborničke lista Ujedinjena Srpska – SRS Srpska radikalne stranka je Dražen Dunđer, a US podržava kandidata SRS za načelnika opštine, Mihajla Vujovića.

"Ne vjerujem da bi kome drugom ovdje smjeli ostaviti svoje dijete da ga pazi, sem našem kandidatu za načelnika, ili Draženu Dunđeru. Bez obzira kakav imidž pokušavaju da im nametnu. Ako hoćete dobre ljude da izaberete, izaberite sa liste Zajedno za Bileću i izaberite načelnika koga smo mi predložili", naglasio je Stevandić, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.

Podrška snažnoj koaliciji u Bileći stigla je iz Beograda. Na tribinu je došao i zamjenik predsjednika Srpske radikalne stranke, Aleksandar Šešelj. On je poručio da je izuzetno bitno da patriotska koaliija SRS i US u Bileći pokaže da ima narodnu podršku.

"Da građani Bileće izaberu dobre ljude koji će ih predstavljati u naredne četiri godine, kojima mogu da vjeruju, kojima mogu da se obrate i za koje znaju da će da rade na prosperitetu svoje Bileće. Došao sam da podržim svog prijatelja Nenada Stevandića, ali i Dražena Dunđera, našeg kandidata na listi, kojeg znam duže od 20 godina, znam ga kao dokazanog patriotu. I kao nekoga kome je veoma stalo da se u njegovom rodnom mjestu živi mnogo bolje nego što je to sada", izjavio je Aleksandar Šešelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije