BiH

Dakić: Bijeljini treba promjena vlasti i saradnja sa Srpskom i Srbijom

Dakić: Bijeljini treba promjena vlasti i saradnja sa Srpskom i Srbijom
Foto: Srna | Dakić: Bijeljini treba promjena vlasti i saradnja sa Srpskom i Srbijom

BIJELJINA - Bijeljini treba promjena vlasti koja će je konačno otvoriti ka Republici Srpskoj i Srbiji, ka investicijama i boljem životu građana, izjavio je večeras nosilac odborničke liste Demosa u ovom gradu Milan Dakić na predizbornoj regionalnoj konvenciji.

"Izbori su borba da Bijeljina ne bude odvojena od svega što se dešava u Republici Srpskog i Srbiji", rekao je Dakić i pozvao građane da glasaju za kandidata SNSD-a za gradonačelnika Mikajla Lazića.

Dakić je zahvalio Sembercima za dosadašnje veliko povjerenje DEMOS-u i istakao da su izbori prilika da ljudi sami odrede kako će živjeti, da se izbore za sebe

Za sadašnjeg gradonačelnika iz SDS-a Ljubišu Petrovića Dakić je rekao da mu je dugogodišnji prijatelj, ali i da mu zamjera što ne želi da sarađuje sa Vladom Republike Srpske i sa Srbijom i što nema investicija u Bijeljini.

U prepunom Centru za kulturu predstavljeni su kandidati DEMOS-a iz Ugljevika, Lopara, Pelagićeva, Donjeg Žabara, Šamca i Bijeljine.

Potpredsjednik stranke Čedomir Stojanović rekao je da ova partija ima budućnost i perspektivu, da je napravila odličan izborni rezultat 2020. godine i da su iza nje rezultati u Semberiji i u Srpskoj.

On kaže da na lokalnim izborima 6. oktobra očekuju da ponove taj rezultat ili da on bude još bolji, te je pozvao glasače da podrže kandidata SNSD za gradonačelnika Bijeljine Mikajla Lazića, uz pohvale za njega kao čovjeka, ljekara i političara sa vizijom, koji će grad povesti ka razvoju.

Lazić, koji je sa oduševljenjem dočekan na konveciji DEMOS-a u Bijeljini, rekao je da se kandidovao kako bi podržao mlade ljude koji su se udružili da mijenjaju svoju budućnost.

On je istakao da je zahvalan što je i DEMOS stao iza njega kao kandidata. "Moj cilj i misija je da pomaknemo Bijeljinu i da je otvorimo i povežemo sa svima, prvenstveno sa Banjalukom i sa Srbijom. Bijeljina je sada uspavana", naveo je Lazić.

Odbornički kandidat DEMOS-a u Bijeljini Vedrana Marković rekla je da Bijeljini treba mnogo promjena, a posebno je istakla potrebu jačanja mjera za poboljšanje nataliteta i zaštitu djece i porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije