Banja Luka

Tojota Sladaboni predstavila novo uređenje Tojotinog salona u Banjaluci (FOTO)

Tojota Sladaboni predstavila novo uređenje Tojotinog salona u Banjaluci (FOTO)
Foto: Dražan Pozderović | Tojota Sladaboni predstavila novo uređenje Tojotinog salona u Banjaluci (FOTO)

BANJALUKA -​Tojota Sladaboni Banjaluka večeras je predstavila novo uređenje salona, te obilježila svoj novi koncept, koji je u skladu sa najsavremenijim evropakim trendovima, pa tako u prostorijama ovog salona možete vidjeti mnogo ekranizacije.

“Salon je digitalizovan, što mnogo znači za kupce, oni sada mogu doći i uraditi konfiguraciju vozila, sve parametre vidjeti na ekranima, a moći će uraditi i digitalnu šetnju u salonu, ali to je pred nama”, objasnila je prodajna savjetnica u Tojoti Sladaboni.

Kako dodaje kupci su sa njima dugi niz godina, što ukazuje na njihovo povjerenje.

Slavko Jotanović, vlasnik firme Sladaboni, Istakao je zadovoljstvo povodom ovilježavanja velike rekonstrukcije Tojotinog salona.

“Ovo je novi koraka u razvoju Sladabonija i Tojote, a da nije bilo naših kupaca ne bi bilo ni nas te im se zahvaljujemo”, rekao je Jotanović.

Damir Višošević, direktor Tojote, istakao je šta je sve urađeno zajedno sa firmom Sladaboni u proteklih nekoliko mjeseci.

“Sladaboni je Tojotin partner 20 godina i imamo fantastičnu saradnju, te sada predatavljam novo uređenje Tojotinog salona. Imamo veliki broj ekrana i dosta ekološke priče, ali i digitalizacije. Želja nam je  približiti automobile, uslugu, ali i sam doživljaj salona novim, mlađim grneracijama. Prilagodili smo se digitalizaciji i onome što dolazi u budućnosti”, objasnio je on.

Kako dodaje imaju jako puno zadovoljnih kupaca.

“To pokazuju male plaketice iznad centralnog monitora na kojima stoji slovo iz japanskog jezika koje označava broj jedan. Imamo devet plaketa što znači da je Sladaboni bio najbolji drvet godina”, objasnio je on.

Još je ovim putem čestitao Slavku i firmi Sladaboni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije