Zanimljivosti

Nije se kupao 40 dana, ostavila ga žena

Nije se kupao 40 dana, ostavila ga žena
Foto: Canvapro/nd3000 | Nije se kupao 40 dana, ostavila ga žena

Indijka, porijeklom iz grada Agra, u indijskoj državi Utar Pradeš, podnijela je zahtjev za razvod braka nakon samo 40 dana, zato što se muš nije kupao.

Ona se obratila lokalnom porodičnom savjetovalištu da se požali na lošu ličnu higijenu svog muža, tvrdeći se muž veoma rijetko kupao, tačnije, kupao se samo jednom ili dva puta mjesečno, da je nosio prljavu odjeću i da pati od lošeg zadaha.

Požalila se i da je zbog toga jedva mogla da stoji blizu muškarca, a kamoli da bude intimna sa njim, zbog čega je bila prinuđena da zatraži razvod.

Kada su njenog supruga Rajaš ispitali u savjetovalištu, priznao je da se kupa samo jednom ili dva puta mjesečno.

Takođe je rekao da svoje tijelo čisti i pere u Gangajal (svetom vodom iz reke Gang) i to samo jednom nedjeljno.

Jedan od savjetnika u porodičnom centru u Agri rekao je novinarima da je mladi par počeo da ulazi u žestoke rasprave o higijeni muža nekoliko nedjelja nakon venčanja, te da je na kraju žena napustila bračni dom i vratila se da živi sa svojim ocem i majkom.

Ubrzo nakon toga, njena porodica je lokalnoj policijskoj stanici podnijela tužbu za uznemiravanje zbog miraza i zatražila razvod.

Supruga je rekla da se Rajaš kupao šest puta u poslednjih 40 dana, nešto više nego inače, ali samo zato što je ona insistirala.

Čuvši za njenu odluku da se razvede od njega, muž je obećao da će poboljšati higijenu i čak se svakodnevno kupati, ali je ženina porodica rekla da ona ne želi da se pomiri sa njim, prenosi Zanimljivostidana.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije