Jet set

Čening Tetjum i Džena Devan okonačili maratonsku brakorazvodnu parnicu (FOTO)

Čening Tetjum i Džena Devan okonačili maratonsku brakorazvodnu parnicu (FOTO)
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Čening Tetjum i Džena Devan okonačili maratonsku brakorazvodnu parnicu (FOTO)

Glumački par Čening Tejtum i Džena Devan postigli su, poslije šest godina od odluke da okončaju brak, dogovor o konačnom razvodu.

Šest godina nakon što se par razišao, partneri iz serije "Step Up" su okončali svoj razvod.

Konačnom razvodu prethodila je višemjesečna "bitka" oko novca, djelimično zasnovana na Tejtumovoj kontinuiranoj zaradi od franšize "Madžik Majk", a da bi izbjegli suđenje zakazano u decembru, bivši partneri su se dogovorili da se odreknu izdržavanja supružnika, objavio je People, prenosi B92.

Iako nisu poznati svi detalji nagodbe, Tejtum i Devan, koji su roditelji 11-godišnje kćerke Everli, saglasili su se da privatno riješe sve buduće nesuglasice oko starateljstva.

Mediji su se ovim povodom obratili PR službama glumaca, ali za sada nisu dobili odgovor.

Vest o kraju ljubavi, dvoje glumaca objavilo je na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

"Zaljubili smo se prije mnogo godina jedno u drugo i imali magično zajedničko putovanje. Apsolutno ništa se nije promijenilo kada je riječ o tome koliko se volimo, ali je ljubav predivna avantura koja nas sada odvodi različitim putevima", naveli su Čening Tejtum i Džena Devan u zajedničkom saopštenju.

Pritom, važili su za jedan od najskladnijih holivudskih parova, a kada se pročulo da je ljubav došao kraj, Džena je za časopis Health rekla:

"Kada nam ljudi kažu da imamo savršen život sve što želim je da vrisnem i kažem im da niko nije savršen".

Čening i Džena upoznali su se na snimanju filma "Step Up" 2006. godine. Vjenčali su se u julu tri godine kasnije u Malibuu. Njihova kćerka Everli rođena je u Londonu 2013. godine.

Inače, Devanova je podnijela zahtev za razvod braka 2018. godine, a kada su iskrsli problemi oko podjele novca od franšize "Magic Mike", tvrdila je da je riječ o zajedničkoj, intelektulnoj svojini. Navela je da je prava na licencu Tetjum prenio na treću osobu, a da nju prethodno nije obavijestio o tome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije