Jet set

Amber Herd se preselila u Španiju i promijenila ime

Amber Herd se preselila u Španiju i promijenila ime
Foto: Instagram / Printscreen | Amber Herd se preselila u Španiju i promijenila ime

​Poslije suđenja sa Džonijem Depom od kog je prošlo dvije godine, glumica Amber Herd se preselila u Španiju.

Njegova bivša pronašla je mir u Madridu, a kako tvrde tamošnji mediji, promijenila je i ime, te se sada zove Marta Džejn Kanari.

Amber se sada oglasila poslije čitave drame i sume od 15 miliona dolara koju je morala da isplati poslije suđenja bivšem za klevetu.

Ona tvrdi da je sada započela novi život, a posvetila se vaspitanju trogodišnje Kćerke, prenosi španski “El Diaria de Mallorca”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Ono što je zanimljivo jeste to da Dep stiže u utorak u San Sebastian, kako bi na filmskom festivalu predstavio svoj najnoviji projekat "Modi", u kojem glumi slikara Amedea Modilianija. Upravo povodom toga novinari su upitali glumicu šta misli o dolasku bivšeg supruga u Španiju.

"Živim ovdje u Madridu, volim Španiju. Jako sam srećna što sam ovdje, a što se tiče moje prošlosti, ne da mi se da razmišljam niti da pričam o tome, jer sam srećna i u miru", rekla je kratko.

Nakon što je Amber započela novi život, to je još brže uradio i glumac, te mediji navode da je “srećan i zaposlen”, a nedavno je uslikan sa novom djevojkom, koja je od Džonija mlađa 33 godine. Riječ je o Ruskinji, Juliji Vlasovoj, manekenki i kozmetičarki, s kojom se upoznao 2021. godine.

Podsjetimo, Amber i Dep upoznali su se 2009. godine. Vjenčali su se 2015. godine, pa razveli dvije godine kasnije. U središtu pravnog procesa bio je tekst iz decembra 2018. godine koji je Amber napisala za “Washington Post”, a u njemu je govorila o porodičnom nasilju. Iako se u članku nije navodilo ime Džonija Depa, njegovi advokati rekli su da je bilo jasno da Amber referira na njega, a ona mu je zbog klevetanja isplatila 15 miliona dolara.

Tokom šest nedjelja svjedočenja porota je mogla da čuje snimke njihovih svađa, kao i da pogleda fotografije Depovog okrvavljenog prsta. Do povrede je došlo, prema tvrdnji glumca, kad je Amber 2015. godine na njega bacila flašu votke. Ona je to porekla i izjavila da se samo branila od njegovog seksualnog napada, prenosi "CDM".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije