Film i serije

Kejt Vinslet otkrila nove detalje o kultnoj sceni iz "Titanika"

Kejt Vinslet otkrila nove detalje o kultnoj sceni iz "Titanika"
Foto: Screenshot/Instagram/kate.winsletoffical | Kejt Vinslet otkrila nove detalje o kultnoj sceni iz "Titanika"

Holivudska glumica Kejt Vinslet, prisjetila se zanimljivog detalja tokom snimanja kultne scene sa daskom na vodi u kultnom filmu "Titanik" u kojoj glumi sa Leonardom Dikaprijem.

"Voda u bazenu je bila do struka. Leo je, moram da kažem, klečao, bio je na koljenima. Ne bih trebalo to da otkrivam, Džimi Kameron će me nazvati da me grdi”, kroz šalu je rekla Vinslet, koja je glumila glavni lik Rouz u ovom filmskom klasiku.

Glumica je otkrila je da voda nije bila ni približno duboka kako je to gledaocima izgledalo na ekranu i istakla da je bilo vrlo jednostavno ući i izaći iz bazena kako bi otišla u kupatilo tokom snimanja.

"Zapravo, ono što je bilo nevjerovatno u vezi sa ivicama bazena je da je to bio 'beskonačni' bazen. Dakle, stalno je tekla voda i mogli ste čuti stalni zvuk vode", ispričala je ona.

Vinslet se prisetila i kako se ušunjala u bioskop u Njujorku kako bi prvi put pogledala "Titanik" sa dvoje prijatelja.

Na premijeru filma nije došla.

"Kad je premijerno prikazan u Londonu, stvarno sam bila loše. Imala sam strašno trovanje hranom i zapravo sam bila u bolnici u Londonu, što je stvarno čudno. A kad je izašao u SAD, bila sam na sahrani dečka" objasnila je Vinslet, prenosi Magazin Politika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije