Fudbal

Piksi se ponovo ženi

Piksi se ponovo ženi
Piksi se ponovo ženi

Dragan Stojković Piksi, trener japanske Nagoje, u junu se - ponovo ženi! Izabranica njegovog srca je ista osoba kao i prije 22 godine - Snežana Stojković – s tim da ovog puta bračni par želi da kruniše ljubav na crkvenom vjenčanju u Beogradu.

- Pripreme za ovaj događaj su uveliko u toku, ali od samog crkvenog venčanja neće biti pravljen poseban spektakl, s obzirom na to da Stojkovići spremaju slavlje za svega 80 zvanica. Spisak gostiju uglavnom čine rođaci i uži krug prijatelja. Ovog puta, recimo, na venčanje nije pozvan Draganov venčani kum Dragiša Binić, saigrač iz dana kada su žarili i palili na evropskoj sceni u dresu Crvene zvezde - rekao je izvor blizak Snežani Stojković.

- Zaista ne znam ništa o crkvenom venčanju, to od vas prvi put čujem, a nije tačno da smo nas dvojica u nekoj zavadi kao što neki pričaju. Bili smo i ostali u korektnim odnosima - izjavio je Binić.

Sve ove godine, od opštinskog vjenčanja obavljenog daleke 1989. godine, bračni par Stojković je zbog raznoraznih okolnosti odlagao svečani čin u crkvi, prije svega zbog Piksijeve zauzetosti fudbalom, a nije tajna da je Snežani veoma važan i ovaj drugi dio bračnog protokola. Piksijeva supruga se prilikom posljednjeg dolaska u srpsku prijestonicu (odlučila je da zbog djece, koja se školuju u Francuskoj, živi na relaciji Beograd-Pariz) prijateljicama povjerila da je „prilično uzbuđena zbog nastupajućeg venčanja“. Uostalom, njih dvoje će, konačno, moći i da odahnu poslije svega što su proživljavali nakon nuklearne katastrofe u Japanu, kada je Piksi pukom srećom ostao živ.

Crkvenom vjenčanju u Beogradu, naravno, prisustvovaće i Draganova i Snežanina deca - Andrea (22), Anja (20) i Marko (18). Inače, ovih dana su Stojkovići imali dodatni razlog za sreću, s obzirom na to da je Andrea diplomirala na američkom univerzitetu u Parizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije