Obrazovanje

Konferencija 'Zaposli se - pokreni svoj biznis!'

Konferencija 'Zaposli se - pokreni svoj biznis!'
Foto: Ilustracija | Konferencija 'Zaposli se - pokreni svoj biznis!'

Udruženje mladih ekonomista Republike Srpske organizuje konferenciju “ZAPOSLI SE – POKRENI SVOJ BIZNIS!” u saradnji sa Savezom studenata Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci. Konferencija se održava dana 28.10.2017. godine, na istom fakultetu, sa početkom u 10 časova.

Cilj konferencije je da se svim mladim ljudima, zainteresovanim za pokretanje vlastitog biznisa, ali i onima koji o tome tek razmišljaju, obezbijedi podsticaj i dodatni motiv da budu preduzetni i pokrenu vlastiti posao. Učešće na konferenciji je potpuno besplatno!

Vrijedne nagrade za učesnike konferencije

Svi učesnici imaju priliku da pošalju svoj BIZNIS PLAN na mail adresu [email protected]. Autori tri najbolje poslovne ideje biće novčano nagrađeni. Prvo mjesto osvaja nagradu u iznosu od 600 KM, drugo mjesto 300 KM i treće mjesto nagradu u iznosu od 100 KM. Prijave traju još 23.10., do kraja dana, zato požurite i iskoristite vašu šansu!

Učesnici će imati priliku i da apliciraju za praksu, a nakon toga i razgovor o potencijalnom zaposlenju u nekim od vodećih kompanija koje su također partner konferencije.

Atraktivni poklon kursevi

Strateški partner naše konferencije, kompanija LINK group, obezbijedila je i poklon kurs iz oblasti programiranja, kao i kurs za izradu biznis plana za najsretnije učesnike konferencije.

IT igra važnu ulogu u današnjem poslovanju, dok od dobrog biznis plana ovisi kompletna realizacija poslovnog poduhvata. Aplicirati možete na mail adresu [email protected] (za kurs programiranja), kao i na mail adresu [email protected] (za kurs izrade biznis plana). Neophodno je da u sklopu maila koji pošaljete navedete svoje ime i prezime, kao i kontakt telefon.

Partner Co Leščešen na konferenciji poklanja i praktičnu obuku iz računovodstva, a Edukativni centar Apolonis kurs njemačkog jezika.

Uspješni preduzetnici u ulozi govornika

Predavači na konferenciji bit će uspješni preduzetnici koji će otkriti svoj put do uspjeha i izazove s kojima su se suočavali. Njihov zadatak je dati konkretne smjernice za realizaciju poslovnih ideja i upoznati buduće kolege sa aktuelnim prilikama koje im se ukazuju na tržištu.

Svoju tajnu uspjeha otkrit će nam četiri preduzetnika: Vedran Pušić, osnivač i direktor Info Media Group – Banja Luka, Petar Donić, osnivač i direktor kompanije ViewPoint – Beograd, Arijana Maksimčuk, vlasnica i direktorica kompanije Telemax – Banja Luka i Miloš Stevanović, advokat i vlasnik grupacije Standard Group - Bijeljina.

Prijavu možete ispuniti na sljedećem: linku , dostupnom i na zvaničnom facebook profilu UMEK-a. Na taj način sigurno obezbjeđujete svoje mjesto na konferenciji!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije